Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Softshell jakke varsel dame

Fra: kr 1149,00

Varsel softshelljakke med høy krage som kan brukes året rundt som et lag under en jakke eller som et ytterplagg når været er varmere. Jakken har 50 mm brede reflekser for bedre synlighet, tommelgrep og elastiske bånd i ermeavslutningene og langs kanten ved hofta. Begge brystlommene og frontlommene har glidelås. Jakken har i tillegg en solid toveis glidelås i plast. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471, XS-S klasse 2, M-> klasse 3.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

SKU (Produktnummer) 492625123300L kategorier
Kvalitet:
2512
100% polyester, double knit 290 g/m2


Farge:
Gul

Egenskaper:
Varsel softshelljakke med høy krage som kan brukes året rundt som et lag under en jakke eller som et ytterplagg når været er varmere. Jakken har 50 mm brede reflekser for bedre synlighet, tommelgrep og elastiske bånd i ermeavslutningene og langs kanten ved hofta. Begge brystlommene og frontlommene har glidelås. Jakken har i tillegg en solid toveis glidelås i plast. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471, XS-S klasse 2, M-&gt, klasse 3.

Produktet finnes tilgjengelig i følgende størrelser:
XS-XXXL   Varsel softshelljakke med høy krage som kan brukes året rundt som et lag under en jakke eller som et ytterplagg når været er varmere. Jakken har 50 mm brede reflekser for bedre synlighet, tommelgrep og elastiske bånd i ermeavslutningene og langs kanten ved hofta. Begge brystlommene og frontlommene har glidelås. Jakken har i tillegg en solid toveis glidelås i plast. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471, XS-S klasse 2, M-> klasse 3.   AVSLUTNING: Strikk i nederkant. Ermeåpning med elastikk og tommelgrep. DETALJER: D-ring. Høy krage. FRONTLUKKING: Kraftig enveisglidelås i plast. FUNKSJONALITET: Damesnitt. HOVEDEGENSKAPER: RIS-3279-TOM . Vei- og anleggsarbeider. LOMMER: Brystlommer med glidelås. framlommer med glidelås. REFLEKS: 50 mm brede transferreflekser. SERTIFISERING: Klasse 2 og 3 produkter med oransje er sertifisert i henhold til RIS-3279-TOM nummer 2. STOFF: Kommer til dame og herre. Varselgul. Pustefunksjon. Varsel. VASKERÅD: Antall vask: x 25. Ikke stryking