Skip to content

Oppgitte priser er kun et estimat uten trykk og MVA. Vi anbefaler å ta kontakt for å få et tilbud!

Hettegenser med glidelås

Fra: kr 849,00

Myk og komfortabel hettegenser i bomull. Det mørke partiet av består av 100% bomull og varselpartiet består av 100% polyester. Hettegenseren har kuttede refleksdetaljer og panel i varselmateriale for økt synlighet, hem på bunn og på ermene og innerlomme med glidelås til telefon.

Spør oss om produktet

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om profilering eller ønsker et pristilbud.
Ønsker du pristilbud anbefaler vi at du gir oss mest mulig informasjon med en gang – tid spart for oss og deg!

SKU (Produktnummer) 3433115889334XL kategorier
Kvalitet:
1158
100% cotton, french terry 320 g/m2
Blue Denim. Blåkläders eget jeansstoff. 100% bomullsdenim.

Farge:
Marineblå/Gul

Egenskaper:
Myk og komfortabel hettegenser i bomull. Den har kuttede refleksdetaljer og panel i varselmateriale for økt synlighet, hem på bunn og på ermene og innerlomme med glidelås til telefon.

Produktet finnes tilgjengelig i følgende størrelser:
XS-4XL   Myk og komfortabel hettegenser i bomull. Det mørke partiet av består av 100% bomull og varselpartiet består av 100% polyester. Hettegenseren har kuttede refleksdetaljer og panel i varselmateriale for økt synlighet, hem på bunn og på ermene og innerlomme med glidelås til telefon.   AVSLUTNING: Ribbekant nede. Mansjett i ermeavslutning. DETALJER: Fast, justerbar hette. Paneler i high-vis for økt synlighet. FRONTLUKKING: Enveisglidelås i plast. HOVEDEGENSKAPER: Herre. Mekaniker. LOMMER: Innstikklommer med glidelåslomme. REFLEKS: 50 mm bred perforert refleks. SERTIFISERING: Varselsertifisering er ikke aktuelt. STOFF: Herre. Blå. Visible. Fluoriserende materiale i 100% polyester. VASKERÅD: 60 °C